featured-image

Ban de Falles 2020

Joan Ribó Canut, Alcalde de València, fa saber:

Que davant la imminència de les festes falleres de 2020, cal informar tots els ciutadans i ciutadanes sobre els aspectes de la nostra ciutat que previsiblement serán alterats per esta causa.

Este ban és l’instrument a través del qual s’anuncien i recorden les normes que cal aplicar amb motiu de les festes falleres, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat. El ban incorpora els aspectes rellevants de la festa fallera que han sigut consensuats en el marc de la taula de diàleg constituïda a este efecte l’any 2018 per acord del Ple de l’Ajuntament de València.

En conseqüència, i en ús de les facultats concedides per l’article 124 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local, dispose:

12. OBRES EN LA VIA PÚBLICA

12.1 No es permet l’execució d’obres en la via pública des del 7 fins al 19 de març, excepte casos urgents justificats. Es disposa l’obligació de tapar les rases que durant estos dies estiguen obertes.

12.2 Entre l’1 i 6 de març, tots dos inclusivament, així com el 20 de març, només es permet l’execució d’obres que no interferisquen en les celebracions previstes, ni suposen un menyscapte per als actes festius.